Behandlingar

Investera för framtiden, Investera i dig själv!

Att ta hand om sig själv och sin hud borde vara lika självklart som att gå till tandläkaren eller serva bilen. I vårt stressade samhälle behöver man sätta av tid till sig själv med jämna mellanrum. Det är mitt mål och önskan att du alltid ska känna dig speciell, trygg och uppassad när du är på salongen.

Ansiktsbehandlingar

Vacker hud är inget man ska ta förgivet! Det är snarare ett resultat av daglig omsorg, med utvalda produkter för just din hud. Det är alltid lättare att förebygga än att reparera.

Vaxning/Intimvaxning

Vaxning är en bra metod att använda för att bli kvitt generande hårväxt. För bästa resultat bör vaxningen ske regelbundet och inte röra återväxten emellan vaxningarna. Jag har 20+ års erfarenhet av vaxning för att ge dig ett så bra resultat som möjligt.

Informera alltid om du har allergier, är gravid eller tar mediciner.

Det kanske inte är något man tänker på men vissa läkemedel kan göra huden extra känslig eller påverka kroppen på andra vis. Därför är det viktigt att jag får information av dig som kund, så vi båda kan känna oss säkra när jag utför en behandling. Om du någon gång har reagerat på hårfärg, mascara eller är nickelallergiker bör du informera mig om detta. Även om reaktionen skedde för 10 år sedan så kan det ske igen. En överkänslighet är oftast bestående.