Elleebana Lash Lift

Elleebana Lash Lift boostar din naturliga skönhet och framhäv dina ögon maximalt.

  • Lash Lift  550:-
  • Lashlift inkl. Fransfärg 600:-
  • Lashlift inkl. Fransfärg och Keratinboost 650:-

HUR GÅR DET TILL?

Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggran precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna (och brynen om du önskar tillägg) färgas in för att förstärka intrycket av din Lash Lift. En LashLift-behandling tar vanligtvis ca 60 minuter inkl. Fransfärg. Första gången du gör LashLift hos oss utförs behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt på just dig.

 ATT TÄNKA PÅ INFÖR…

  • Du ska komma utan linser i ögonen eller ta ut dem före behandlingen
  • Kom helst utan smink kring ögonen, annars kom i god tid för att själv tvätta bort det på kundtoaletten
  • Om du nyligen haft ögoninflammation, vagel eller annan sjukdom runt dina ögon bör du meddela mig detta när vi boka. Kanske måste vi skjuta på din bokning eller rådfråga läkare
  • Lashlift fungerar endast på naturliga fransar, inte på extensions/lösfransar

ATT TÄNKA PÅ EFTER…

  • Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24-48 timmar efter.
  • Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten och då kan jag inte stå för slutresultatet

HÅLLBARHET

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din LashLift försvinner därför i takt med utväxten. Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 12 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

ALLERGIER

Allergiska reaktioner är väldigt ovanligt då det är en skonsam behandling men precis som mot allt annat finns där en liten risk att få en allergisk reaktion. Om man har många andra allergier eller vet med sig att man är känslig kan ett test göras minst 24 timmar innan behandlingen. Vid fler frågor kontakta mig gärna!