Ansiktsbehandlingar

Vacker hud är inget man ska ta förgivet! Det är snarare ett resultat av daglig omsorg, med utvalda produkter för just din hud. Det är alltid lättare att förebygga än att reparera. Ju tidigare du börjar med regelbundna hudvårdsbehandlingar och hudvårdsprodukter, desto längre håller du kvar ditt ungdomliga utseende

Din hudvårdsrutin börjar här med en Exuviance behandling, där vi gör en hudanalys och väljer ut vilka produkter just din hud behöver. Rätt produkter är A & O för lyckad hudvård. Omsorgen fortsätter i ditt badrum varje morgon och kväll.

Det är viktigt att tänka på följande innan och efter en ansiktsbehandling:

  • Undvik att sola minst 3 dagar efter en behandling.
  • Torr/Fjällande känsla 3-6 dagar efteråt är helt normalt
  • Utrensning av huden som går över efter 2-7 dagar
  • Undvik att pilla och trycka i ansiktet

Behandlingar

”Refresher” – För Kvinnor

Behandling som mildrar ålderstecken, ärr efter acne och synbart reducerar pigmenteringar.Rengöring, aha-peeling, lugnande mask sam avslutande creme. Rekommenderas som en kurbehandling för bästa resultat.

Tid: 30 min och Pris: 385:-

 

”Knight” – För Män

En behandling speciellt anpassade för mannen och hans hud. Rengöring, hudanalys, aha-peeling, portömning, ansiktsmassage, renande mask, aleo vera och avslutande creme.

Tid: 60 min och Pris: 595:-

 

”Fresh” – Portömning

För dig som vill ha din hud rengjord på djupet. Rengöring, hudanalys, pha, portömning, vårdande mask, lugnande aloe vera gel och avslutande creme.

Tid: 60 min och Pris: 595:-

Acne hud och resultat

Att drabbas av acne är både fysiskt och psykiskt påfrestande. Man vill bara få bort alla finnar och man vill få bort dem NU!

Precis som att problemet inte kom över en natt, så försvinner de tyvärr inte över en natt. Detta kräver oftast regelbundna behandlingar på salong och det viktigaste är att du själv sköter din dagliga hudvård hemma och inte förvärrar det genom att trycka och klämma.

Det första man jobbar på är att dämpa och minska utbrotten. Direkt efter en behandling brukar man uppleva att det blir värre, det sker en utrensning, innan det lugnar sig och blir bättre. När man säger att det blir bättre betyder det inte nödvändigtvis att du aldrig mer får finnar, utan att det går längre perioder mellan dina utbrott. Detta kan ta upp till 1 år.

Exuviance hudvårdsprodukter är inget hokus pokus som ger mirakel direkt, det är en lång process . När väl huden är lugn och fin och utbrotten borta/minskat så kommer det tredje steget i arbetet, d.v.s. reducera ärr som kan ha uppkommit från acnen. Hur lång tid det tar beror också helt på hur mycket ärr man har hur djupa de är samt om huden blivit utsatt för sol under finn/acne tiden. Då kan dessutom dragit på sig pigmenteringar på ärren och då har man både ärr OCH mörka fläckar att jobba med.