Exuviance Professional

Exuviance Professional är en hudvårdsserie med väl dokumenterade resultat av: acnebehandling, pigmentfläckar, atopiskt eksem, rynkor mm. Internationellt är Exuviance Professional världsledande hos dermatologer och plastikkirurger under namnet Neostrata.

 

Utvecklade den första AHA-peelingen

Exuviance Professional blev banbrytande när man utvecklade den första standardiserade peelingbehandlingen med glykolsyra samt effektiva AHA-produkter. För närvarande har de mer än 120 patent på sammansättningar och behandlingar och ännu fler är patentsökta. Deras forskningsresultat har ett stort antal gånger publicerats i ledande medicinska tidskrifter.

 

Dermatologiskt utvecklat hudvårdssystem

Exuviance Professional erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna. Hudvårdssystemet har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos de konsumenter som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem.

 

Hur fungerar det?

Ingredienserna i Exuviance Professional har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess.
Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning.

 

Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Vill du ha en friskare hud i balans med otrolig lyster och fukt …

Då är du redo att prova du med!